Nieuwsberichten

Afdrukken

Districtskampioenschappen 2012

In het weekend van 29 en 30 september 2012 zijn de districtskampioenschappen in Noord gespeeld op de banen van MGC Leeuwarden (afd. 2) en MGC Appelscha (Vilt), daarnaast is er ook een combiklassement opgemaakt over de deelnemers die beide dagen meegedaan hebben.Namens MGC Leeuwarden deden diverse leden mee aan deze kampioenschappen.

Zaterdag 29 september, afd. 2 in Leeuwarden:
Bij de dames senioren slaagde ons lid Thea Staalstra erin de titel in de wacht te slepen met 108 slagen ruim voor clubgenote Petra Tenge met 115 slagen. Rinke van der Meulen eindigde met 124 slagen op de vierde plaats.Bij de heren senioren ging de titel na een spannende strijd naar ons lid Fedde ten Hoeve met 102 slagen net voor Klaas Rozeveld van Appelscha met 105 slagen. Dirk-Jan Staalstra eindigde na barrage op de derde plaats. Koos Sibrandi eindigde hier op de zesde plaats net voor Robert Broersma op de zevende plaats. Henk van Eik werd tenslotte tiende. Bij de dame was er zilver voor ons lid Jikkie Postma net achter Ingrid Scheeringa van Drachten 114 - 111 slagen.

Zondag 30 september, Vilt in Appelscha:
Zondag werd er de vernieuwde viltbaan in Appelscha gespeeld en hier deed alleen Petra Tenge mee. Zij werd met groot verschil kampioen voor Trijn Hatzmann van Appelscha 149 - 167.

Voor de volledige uitslag van deze kampioenschappen, klik hier.