Nieuwsberichten

Afdrukken

Succesvol 2tegen2 toernooi!

Op donderdag 14 mei jl. is het jaarlijkse toernooi voor wedstrijdspelers van MGC Leeuwarden weer gespeeld. Ook dit jaar is er gespeeld volgens het zgn. 2tegen2 format en dit bracht dit jaar 18 koppels naar Leeuwarden toe, die met elkaar de strijd aangingen.

Glorieuze winnaar deze dag was het koppel Roelof Hooijsma & Lourens Zwarts van MGC Appelscha. Via een uitermate constant scoreverloop van (elke ronde tussen 19 en 21 slagen) kwamen zij uit op een eindtotaal van 100 slagen over 5 ronden. Nooit eerder wist een koppel een dergelijk lage score te produceren tijdens ons toernooi. Op de tweede plaats eindigde het Leeuwarden koppel Sjors Fijma & Sybren Kamstra met 105 slagen, op hun beurt voor de derde plaats van Sietse van Zandvoort & Paulien Jasper met 107 slagen. Eveneens in de prijzen vielen Piet Hoekstra & Otto Hoekstra op plek 4 en Ilse Smit en Maaike Manheim op plek 5. Beide koppels hadden 109 slagen nodig.

Een geslaagde dag, dankzij alle deelnemers! We zien iedereen dan ook graag terug in 2016. Voor de volledige uitslag kan hier geklikt worden.